De fijnste rollator: de Mobinova Compact 2.0

De fijnste rollator: de Mobinova  Compact 2.0

De Mobinova Compact rollator hebben wij vanaf begin 2018 op de markt gebracht en is een succes gebleken. Dat model is sinds september 2019 uitverkocht, maar wij hebben natuurlijk niet stil gezeten.
In nauw overleg met de fabrikant in China hebben wij een verbeterde versie kunnen ontwerpen: de Compact 2.0.
Dit model is leverbaar in 3 kleuren.

De Compact 2.0 verschilt op enkele punten van de vorige versie Compact.

De 8 inch wielen zijn vervangen door 10 Inch wielen. De grotere wielen maken het makkelijker om obstakels zoals drempels te nemen en een stoep op te rijden. 

Het frame hebben wij iets hoger gemaakt, met de grotere wielen betekend dit dat de handgrepen circa 10 cm hoger uitkomen. Die hoogte is beter geschikt voor gebruikers in Nederland en Noord-Europa. De handgrepen blijven wel verstelbaar, bij dit model  van circa 84 cm tot 97 cm (6 standen)

Ook het achterste gedeelte van het frame is aangepast: er is een kleine kromming gemaakt in de achtervorken, waardoor die gedeeltes makkelijker inklapbaar geworden zijn. Een bijkomend voordeel is dat de rollator daardoor nog stabieler geworden is omdat de achterwielen iets verder uit elkaar staan.

Verder is de zitting iets luxer uitgevoerd, zijn er diverse reflectoren op het frame aangebracht en is de rem iets verbeterd.

Deze veranderingen hebben wel enige invloed op de prijs, dit nieuwe model Compact 2.0 kost €199,-

Standaard leveren wij er nu een gratis dienblaadje bij dat goed te gebruiken is op de zitting. Handig om een etensbordje of een drankje op te zetten.

De  gratis meegeleverde boodschappentas is bij dit model voorzien van 3 vakjes aan de binnenkant om sleutels, portemonnee en een mobiele telefoon in op te bergen.

Het frame van de Compact 2.0 is leverbaar in de kleuren: Zilver, Antraciet en metallic rood.

Deze rollator wordt ook verkocht door Zorgdiscounter  (diverse fysieke winkels in Den Haag, Almere, IJmuiden en Waalre).

 

mobinova Compact 2.0 rollator, 3 kleuren

Opgevouwen in kofferbak en op achterbank:

       

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.