• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantie

Voor alle bij Mobinova gekochte artikelen geldt dat de wettelijke garanties van toepassing zijn. Dit wil zeggen dat een artikel moet voldoen aan datgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. 
De standaard garantietermijn is 1 jaar, maar we houden natuurlijk rekening met de verwachte levensduur van een artikel.

Wij staan er voor in dat onze artikelen voldoen aan de vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. 

De wettelijke garantie geldt uitsluitend indien je over een aankoopbewijs beschikt, dit kan de rekening zijn maar ook een (kopie) bankafschrift. Je dient ons wel onmiddellijk op de hoogte te stellen indien een artikel niet goed functioneert or kapot is gegaan. Deze melding kan telefonisch gedaan worden, maar wij raden aan om dit per email te doen. 

Garantie is uitgesloten indien de producten beschadigingen vertonen als gevolg van aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen.
Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage zijn ook uitgesloten van garantie. Het betreft dan onderdelen zoals banden, accu's, zittingen en kleine beschadigingen ontstaan door normaal gebruik van het product. 

Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Natuurlijk doen wij dat in overleg met de klant.